top of page
hands_stitching_tetrapack_codesign

Beginnen bij het begin

Mijn projecten starten bij diegene waar het uiteindelijk om gaat. Het kan een quote zijn, een situatie die ik zie of een nieuwsbericht. Zelfs bij een opdracht begin ik bij de eindgebruiker.

Voor doen 

Na het definiëren van talenten verzin ik een actie die aansluit bij die talenten maar niet te veel ervan af staat. Ik ga het voor doen. Niet op een dwingende manier maar ik ga het gewoon doen. Het is de keus aan de mensen of ze mee doen. 

Onderdompelen

Voor ik iets doe zorg ik ervoor dat ik mezelf onderdompel in de situatie die ik zou willen veranderen. Ik drink net zolang koffie (of wijn), speel net zo lang spellen of kampeer desnoods in de wijk om echt te begrijpen wat de context is. 

Samen doen 

Wanneer de interesse is gewekt en men denkt dat ie ook wel kan wat ik doe gaan we het samen doen. Dit geeft mensen vertrouwen omdat ze het niet alleen hoeven doen. We doen het net zo lang samen totdat er duidelijk is wat er nodig is om het alleen te kunnen.

Talent zien 

Door het onderdompelen kan ik op een gegeven moment haarscherp zien waar iemand goed in is, waar zij blij een lach van op hun gezicht krijgen, wat ze daar nog bij missen en wat ze zou bewegen om iets te ondernemen. 

Analyseren en Maken

Na al het doen analyseren we wat er is ontstaan, hoe het zo is gekomen, welke elementen waardevol zijn om door te zetten en wat daar dan voor nodig is. Daar komen dan diensten, programma's, structuren en bijpassende

rollen uit

LottedeHaan_aanpak_beginnenbijhetbegin
IMG_0455.JPG
domino-ssmalljpg.jpg
LottedeHaan_aanpak_voordoen
IMG_0292.jpeg
IMG_5540.jpg
Mijn Aanpak 
bottom of page